Csapattag bemutatása

Profile image

Duna Patrícia

Edző

Biztos sokatokban megfordult az a kérdés, hogy mi is az a funkcionális edzés, illetve miért pont ezt a szakmát választottam?

Íme egy kis történet…

Mindennapjaim része a sport, illetve a tudatos táplálkozás, mert ahogy ismerjük „70% táplálkozás és 30% edzés a biztos „recept” a siker eléréséhez. Azért, hogy elérjük a számodra kitűzött célt, megfelelő tudást szereztem. A Testépítés és Fittness Sportoktató végzettségem után, a Weider Professional Fittness Trainer iskolánál, ahol a Funkcionális Tréner képzést, illetve az Életmód és Táplálkozási Tanácsadó, majd a Sporttáplálkozás – Táplálékkiegészítés oklevelet szereztem meg.

Miért pont a funkcionális edzést választottam, mit is takar?

Több évig a kettlebell és a funkcionális edzések megszállottja voltam én is. Szeretném a vendégeimnél is elérni ezt. Az edzések utáni vágyat, kikapcsolódást, az energiával való feltöltődést.

Mi is az a funkcionális edzés?

Egy teljes testet megmozgató kőkemény edzés, ellenben a konditermi edzésekkel, ahol a legtöbb mozdulatsor egy-egy izomra fókuszál. Ilyenkor egyetlen tréning alatt előkerül az állóképesség fejlesztése, az erősítés, a mobilizáció, a core izmok erősítése.

Ezt az edzésmódszert bárkinek ajánlom, hiszen a funkcionális edzés eszközöket a rehabilitációban is használják nagyon jó eredményekkel. Magadhoz képest fejlődsz, mert a gyakorlatokat időre végzed, nem kell tartani attól, hogy gyenge vagy.

Edzésről-edzésre mindig többet fogsz bírni. Itt nem a többiekkel versengsz, hanem saját magaddal és az idővel.

Amit a legjobban szeretek az ilyen edzésekben: nagyon változatosak, nem lehet megunni…

Ha felkeltettem érdeklődésedet, keress bizalommal!

 

Tel.: +36306206667

E-mail: duna.patricia@gmail.com

Instagram: @dunapatti

Facebook: https://www.facebook.com/patricia.duna