Házirend

FÜRED GYM HÁZIREND

A Füred Gym egész területén:

- TILOS a dohányzás!

- TILOS kábítószer, alkoholos ital hatása alatt és bódult állapotban a teremben tartózkodni!

- TILOS a tiltott doppingszerek és egyéb narkotikumok fogyasztása az egész épület területén!

- TILOS a veszélyes anyagok és állatok bevitele valamint minden erős, kámforos szagokkal járó és zajokkal járó tevékenység!

- TILOS az Aqua Gym Kft. vezetői engedélye nélküli kereskedelmi tevékenység! (szórólapozás, reklámok felhelyezése, bármilyen termék értékesítése)

- TILOS a szemetelés! Kérjük, hogy szemetelésre csak a kijelölt hulladéktárolókat használják!

 

A Füred Gym felelősség vállalása:

- A Füred Gym szolgáltatásait és eszközeit minden vendég a saját felelősségére veheti igénybe és használhatja!

- A Füred Gym szolgáltatásait 14 éven aluli gyermek nem használhatja!

- A Füred Gym nem vállal felelősséget az elvesztett, ott hagyott tárgyakért, tulajdonokért! Nagyobb értékű tárgyak megőrzésére kérjük, használja térítésmentesen a kihelyezett értékmegőrzőt! Az elhagyott kulcsokért 1 000 Ft pótdíjat számítunk fel! Az elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

- A talált tárgyakat minden vendég köteles a recepción leadni, hogy tulajdonosához mielőbb visszakerülhessen!

- A Füred Gym a Füred Áruház alatt és mellett található parkolóban hagyott személygépjárművekért és egyéb járművekért (bicikli, roller…) felelősséget nem vállal!

- A Füred Gym nem vállal felelősséget az anyagi és a személyekben okozott/keletkezett károkért amennyiben azok a Házirend be nem tartásából adódnak!

- A Füred Gym egész területén kizárólag az Aqua Gym Kft.-vel jogviszonyban álló vagy edzői bérlettel rendelkező szakemberek jogosultak edzéseket tartani!

 

Az edzőterem használata:

- Az első belépéskor a vendégek a recepción kötelesek jelentkezni, a belépéshez jegyet vagy bérletet vásárolni!

- Az üzemeltető a vendégeiről adatnyilvántartást vezet!

- A Füred Gym egész területén a tiszta sportcipő használata kötelező! Amennyiben utcai cipőt vesznek igénybe a vendégek, a recepciósok jogosultak felszólítani a vendégeket a cipőcserére, ennek megtagadása esetén pedig kötelezhetik a terem elhagyására!

- Alapkövetelmény a sportoláshoz megfelelő öltözet!

- Kizárólag zárható palackok, kulacsok használhatóak a terem területén!

- Kérjük, ha a teremben bármilyen szennyeződés a padlóra vagy gépre kerül, mihamarabb jelentsék a recepción, hogy megelőzhessük a tartós károsodásokat!

- Az edzőgépek igénybe vételéhez KÖTELEZŐ a törölközők használata! Ha a vendégek nem rendelkeznek saját törölközővel, akkor lehetőség van a recepción vásárolni vagy bérelni. A bérlés után a törölköző leadása kötelező a recepción! Ennek elmulasztását a kiléptető rendszer jelzi!

- A törülköző használat megtagadása esetén a terem szolgáltatásai nem vehetőek igénybe!

- Fokozott figyelemmel legyenek a vendégek a higiénia megőrzésére! A gépek használata után, a kihelyezett fertőtlenítőkkel való fertőtlenítés ajánlott!

- A Füred Gym edzői és személyi edzőinek jogukban áll a vendégek figyelmét felhívni a megfelelő öltözet viselésére és az eszközök helyes használatára!

- Az edzőgépek és a sporteszközök használatát követően minden vendég, a gépeket alaphelyzetének, az eszközöket rendszeresített tároló helyére történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni!

- Az edzőteremben csak és kizárólag FOLYÉKONY MAGNÉZIA használata engedélyezett! Kérjük ennek fokozott figyelemmel való használatát!

- Amennyiben a gépekben bármilyen hibát vagy működésükben eltérést tapasztalnak, haladéktalanul jelezzék a személyzetnek!

- A Füred Gym nyitvatartási idejét minden belépő köteles figyelembe venni és a zárási időt figyelembe véve időben távozni!

- Az elveszített napijegy valamint bérlet kártyákért 2 000 Ft pótdíjat számítunk fel!

- A csoportos órákon való részvétel nem tartalmazza az edzőterem használatát! A jogosulatlanul használó vendégeket a recepciósok és az edzők kötelezhetik a terem elhagyására!

- A Füred Gym házirendjét az üzemeltető bármikor kiegészítheti, módosíthatja!