Csapattag bemutatása

Profile image

Gombos-Hessz Viktoria

Masszőr

A munkám a hobbim, az egyik hobbim a munkám.
2011- ben végeztem el elsőnek a svédmasszőr tanfolyamot, az oklevélmegszerzése után már Veszprémben saját masszázs szalont bérelve munkába is álltam, illetve házhoz mentem az idősebb vagy épp mozgásukban korlátozott páciensekhez vagy egyéb betegségekben szenvedőkhöz. 
A tanfolyam befejeztével már jelentkeztem is gyógymasszőrnek, hogy tovább képezzem magam és magasabb szintű segítséget tudjak adni a vendégeimnek a kezeléseim alkalmával. Szakmai gyakorlatom a veszprémi Csolnoky Ferenc kórházban végeztem.
2016-2020 ig tartottam egy kis szabadságot, mert két kislány boldog anyukája lettem.
Kezeléseim alkalmával, olajjal és krémekkel egyaránt dolgozom, ezt a masszázs típusa határozza meg elsősorban, hogy - frissítő, - lazító, - sport, fájdalomcsillapító vagy - állapot javítóról van szó.
Kifejezetten ajánlott a sport előtt egy frissítő, izomzat bemelegítését szolgáló masszázs mellyel nagyobb lesz a szervezet teljesítőképessége, hatékonyabb lesz az edzése és kevésbé van kitéve sérüléseknek, hiszen a masszázs segítséget nyújt az izmok ellazulásában és fokozza azok edzés közbeni teljesítményét.
Sport után pedig az izmok nyújtását, ellazítását regenerálódását támogatja. A masszázs a szervezet méregtelenítését is elősegíti, hiszen a masszírozó mozdulatok jelentős mértékben javítják a sejtek oxigén-, illetve tápanyagellátását. A méreganyagok kiürülését az is elősegíti, hogy a masszírozás serkenteni képes a vér- és a nyirokkeringést, amelynek nagy szerepe van a szervezetben felgyülemlett salak- és méreganyagok szervezetből történő eltávolításában.
Bártan ajánlom a kezeléseim, rendszeres alkalmazását a sport tevékenységhez is, mely a testi, lelki és szellemi felfrissülést garantáltan biztosítja.

Tel: 06-30/130-47-30
Email: hessz.vikike@gmail.com