Súlyemelő terem

A testformálás, testépítés egy rendkívül bonyolult dolog, amit csak kevesen tudnak megfelelően kivitelezni életük során, de bárki számára adott a lehetőség, csupán kitartás, türelem és persze a megfelelő edzőgépek használata kell ahhoz, hogy valaki el tudja érni a vágyott testformát. Nálunk a legminőségibb gépekkel fejlesztheted magad, garantált az eredmény! Ha az erőemelés érdekel jobban, valószínűleg nagyobb súlyokat mozgatsz meg, mint az edzőtársaid többsége, és akkor így számodra ez a terem lesz a fejlődés színtere!

A multifunkciós fekvenyomó pad például mindenkinek remek választás, aki úgy dönt, hogy kezébe veszi az irányítást, és mindent megtesz annak érdekében, hogy tónusossá tegye a mell, a hát, a kar és a has izmait. Nagyon sokféle gyakorlat elvégzésére alkalmas! 

A guggoló, súlyállványok pedig olyan klasszikus állványok, amelyek jól kombinálhatók a többfunkciós padokkal vagy akár külön is használhatók. Ez lehetővé teszi a normál gyakorlatok elvégzését, beleértve a guggolásokat, kinyomásokat és a fekvenyomást. A nyomástartó padokkal kombinálva az egyik legkedveltebb gyakorlatot - a pados fekvenyomást lehet elvégezni.